Принципы Коулмэна и род Красносельского в задачах на собственные функции - Суворов, С.Г. (Український математичний журнал, 2001)
Розглянуто просту слабко нелінійну еліптичну задачу на власні функції. На її прикладі демонструються функціонально-топологічні методи, які дають інформацію про критичні числа майже тієї ж детальності (якісно), що і розділення змінних в аналогічній лінійній задачі.