О существовании периодических решений некоторых классов систем дифференциальных уравнений со случайным импульсным воздействием - Перестюк, Н.А.; Самойленко, А.М.; Станжицкий, А.Н. (Український математичний журнал, 2001)
Встановлено умови існування періодичних розв'язків систем диференціальних рівнянь з випадковою правою частиною та випадковою імпульсною дією у фіксовані моменти часу. Розглянуто випадки малого імпульсного збурення та слабконелінійиі системи.