Основные типы иконографии Кибелы в скульптуре античных городов Северного Причерноморья - Русяева, М.В. (Боспорские исследования, 2014)
У статті розглядаються пам ’ятники скульптури з античних міст Північного Причорномор9я з зображенням Кібели як місцевого, так і імпортного виготовлення.