Об асимптотическом поведении решений некоторой сингулярной задачи Коши - Зернов, А.Е.; Мелешко, Т.В. (Український математичний журнал, 2001)
Розглядається сингулярна задача Коші для нелінійного диференціального рівняння, не розв'язаного відносно похідної невідомої функції. Доведено існування неперервно диференційовних розв'язків, досліджено асимптотичну поведінку цих розв'язків навколо початкової точки та визначено їх кількість.