О дифференциальных операторах с особенностью и условиями разрыва внутри интервала - Амиров, Р.Х.; Юрко, В.А. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджуються крайові задачі для диференціальних рівнянь з особливостями та умовами розриву в середині інтервалу. Одержано властивості спектра, доведено теорему про повноту власних і приєднаних функцій. Досліджується обернена спектральна задача.