Про існування у р-груп невнутрішнього автоморфізму порядку р - Бондарчук, Л.Ю.; Пилявська, О.С. (Український математичний журнал, 2001)
Отримано деякі достатні умови існування невнутрішнього автоморфізму порядку р для скінченних р-груп. Показано, що групи порядку pⁿ (n < 7, р — просте число, р > 3) мають не-внутрішній автоморфізм порядку р.