Задача Фур'є для різнокомпонентної системи рівнянь дифузії з функціоналами - Бокало М.М.; Дмитрів, В.М. (Український математичний журнал, 2001)
Досліджено коректність задачі без початкових умов для системи диференціально-функціо-нальних рівнянь різних типів. Кожне рівняння складається з двох частин, перша з яких має структуру параболічного рівняння або звичайного диференціального рівняння, залежного від параметрів, а друга містить фунціонали, які визначені на просторі неперервних за просторовими змінними функцій.