Групова класифікація узагальнених рівнянь ейконала - Єгорченко, І.А.; Попович, Р.О. (Український математичний журнал, 2001)
Використовуючи новий підхід до групової класифікації, проведено симетрійний аналіз рівнянь вигляду uaua=F(t,u,ut), що узагальнюють відомі рівняння ейконала та Гамільтона — Якобі.