Одностороння нелокальна крайова задача для сингулярних параболічних рівнянь - Пукальський, І.Д. (Український математичний журнал, 2001)
У просторах класичних функцій із степеневою вагою доведено існування і єдиність розв'язку односторонньої нелокальної крайової задачі для параболічних рівнянь з довільним степеневш порядком виродження коефіцієнтів. Знайдено оцінку розв'язку задачі у відповідних просторах.