Критерії оборотності елементів в асоціатах - Юревич, О.В. (Український математичний журнал, 2001)
Продовжується вивчення оборотних елементів в асоціатах, тобто в (n+1)-арних групоїдах, які є (і,j)-асоціативними для всіх і=j(mods), де s— дільник числа n. При s=1 довільний асоціат є напівгрупою. Встановлено два нових критерії оборотності елементів, чим узагальнено раніше одержані результати, наведено наслідки для (n+1)-груп і поліагруп, тобто квазігрупових асоціатів.