О дополняемости неметациклических подгрупп в конечных А-группах - Барышовец, П.П. (Український математичний журнал, 2001)
Вивчаються групи G, які задовольняють такі умови: 1) G — скінченна розв'язна група з не-примарним метациклічним другим комутантом; 2) всі силовські підгрупи з G елементарні абелеві. Наведено опис будови таких груп з доповнюваними неметациклічними підгрупами.