Самоспряжені оператори, породжені задачами трансмісії з неоднорідними умовами спряження - Комаренко, О.Н. (Український математичний журнал, 2001)
Для задач трансмісії з рівняннями вищих порядків і неоднорідними умовами спряження побудовано і досліджено відповідні оператори в гільбертових просторах. Доведено їх самоспряженість для спектральної задачі з параметром в умовах спряження.