Наближення інтерполяційними тригонометричними поліномами нескінченно диференційовних періодичних функцій в інтегральній метриці - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2001)
Знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень інтерполяційними тригонометричними поліномами у метриці L₁ на класах згорток періодичних нескінченно диференційовних функцій.