Лінгвостилістичні особливості термінологічних сполучень в англійській мові (на прикладі митного дискурсу) - Чухно, Т.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
У даній роботі розглядаються лінгвостилістичні особливості утворення сполучень та абревіатур в митній термінології, їх стилістичне функціонування та шляхи перекладу на українську мову. Автор приділяє особливу увагу омонімії при утворенні скорочених форм термінів.