Асимптотика величин наближення в середньому класів диференційовних функцій за допомогою бігармонійних інтегралів Пуассона - Кальчук, И.В.; Харкевич, Ю.И. (Український математичний журнал, 2007)
Получены полные асимптотические разложения для величин точных верхних граней приближений функций из классов Wʳ₁, r ∈ N, и W¯ʳ₁,r ∈ N∖{1}, их бигармоническими интегралами Пуассона.