Кольорова палітра поезій А. Малишка - Іншаков, А.Є. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
Стаття фокусується на семантичному використанні словника кольоровизначень у поезії А. Малишка. Автор аналізує використання специфічного лексикону та граматики, які відносяться до стилю.