О модулях гладкости и мультипликаторах Фурье в Lp, 0 < p < 1 - Коломойцев, Ю.С. (Український математичний журнал, 2007)
Отримано теорему про зв'язок між модулем гладкості та найкращим наближенням в Lp , 0 < p < 1, і теореми про продовження функцій зі збереженням модуля гладкості в Lp , 0 < p < 1. Крім того, наведено повний опис мультиплікаторів періодичних функцій у просторах Lp , 0 < p < 1.