O неравенствах типа Колмогорова для функций, определенных на полуоси - Бабенко, В.Ф.; Скороходов, Д.С. (Український математичний журнал, 2007)
Встановлено необхідні i достатні умови існування функції класу S¯ із заданими інтегральними нормами трьох послідовних похідних (взагалі кажучи, дробового порядку).