Нахождение коциклов в конструкции двойного скрещенного произведения групп Ли - Калюжный, А.А.; Подколзин, Г.Б.; Чаповский, Ю.А. (Український математичний журнал, 2007)
Отримано явну формулу для знаходження пар коциклів для побудови прикладів локально компактних квантових груп за допомогою подвійного схрещеного добутку груп Лі.