Мовленнєва компетентність старшокурсників та чинних працівників юридичної сфери - Криськів, М.Й. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2010)
Пропонована стаття є частиною дослідження ефективних шляхів підвищення мовленнєвої компетенції майбутніх юристів. Застосований констатувальний експеримент мав завдання виявити результати опрацювання мовного курсу у ВНЗ такого профілю.