Принцип инвариантности для оценок наименьших квадратов - Коваль, Т.Л. (Український математичний журнал, 1993)
Встановлена слабка збіжність випадкових полів, побудованих за оцінкою найменших квадратів коефіцієнта регресії випадкового поля, яке утворює двохпараметричну мартингал-різницю.