О линейных почти периодических импульсных системах - Ткаченко, В. И. (Український математичний журнал, 1993)
Для лінійної майже періодичної системи з імпульсною дією встановлено умови звідності лінійною заміною з розривною майже періодичною матрицею до системи без імпульсів і майже періодичною за Бором правою частиною. Вивчається множина лінійних майже періодичних імпульсних систем, всі розв'язки яких обмежені.