Найкращі ортогональні тригонометричні наближення класів функцій багатьох змінних Lψβ,p - Консевич, Н.М. (Український математичний журнал, 2001)
Одержано порядкові оцінки найкращих ортогональних тригонометричних наближень класів функцій багатьох змінних Lψβ,p у просторі Lq, 1 < p < q < ∞, q > 2.