О τ-замкнутых формациях n-арных групп - Аль-Дабабсех Авни Файез (Український математичний журнал, 2001)
Доведено, що якщо G — неодноелементна n-арна скінченна група, яка належить τ-замкненій формації F, то G/soc(G)∈Φτ(F), де Φτ(F)— перетин всіх максимальних τ-замкнених підформадій τ-замкненої формації n-арних груп F.