Мішана задача для однієї псевдопараболічної системи в необмеженій області - Доманська, Г.П.; Лавренюк, С.П. (Український математичний журнал, 2001)
Доведено існування та єдиність розв'язку мішаної задачі для системи псевдопараболічних рівнянь в необмеженій (за просторовими змінними) області.