Описание двусторонних идеалов в одном классе некоммутативных колец. I - Бавула, В.В. (Український математичний журнал, 1993)
Для узагальнених алгебр Вейля степеня 1 з базисним дедекіндовим кільцем класифікуються двосторонні ідеали, описуються (некомутативні) алгебри, в яких добуток ідеалів переставний, і будь-який власний ідеал однозначно розкладається в добуток первинних ідеалів.