О структуре множеств σ-моногенности непрерывных функций - Бондарь, А.В.; Лукьянова, Е.А. (Український математичний журнал, 1993)
Вводиться поняття множин σ-моногенності неперервних функцій, які дозволяють досліджувати їх псевдоаналітичні властивості. Доводиться теорема про структуру цих множин.