Оценки устойчивости рассинхронизованных систем - Стадник, О.И.; Хусаинов, Д.Я. (Український математичний журнал, 1993)
Розглядаются лінійні різницеві рівняння з запізненням. Одержані достатні умови стійкості та обчислені коефіцієнти експоненційного згасання розв'язків. Використовується другий метод О. М. Ляпунова з умовою Б. С. Разуміхіна.