О коммутанте оператора умножения и условиях обращения его элементов - Березовский, Н.И.; Линчук, С.С. (Український математичний журнал, 1993)
Одержано опис ізоморфізмів, що діють у просторі сумовних з квадратом функцій та комутують з множенням на неперервну кусково-монотонну функцію, з попередніми виправленнями деяких помилкових тверджень роботи [3].