35-а шевченківська конференція - Калинчук, А. (Слово і Час, 2004)
22 квітня ц.р. в Черкасах відбулася 35-а Міжнародна наукова шевченківська конференція “Тарас Шевченко і народна культура”, присвячена 190-й річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. Конференцію, організовану Інститутом літератури ім. Т.Г.Шевченка НАН України та Черкаським національним університетом ім. Б.Хмельницького.