Крізь призму національної іманентності - Ільницький, М. (Article, 2004)
Рецензія на книгу: Шумило Наталя. Під знаком національної самобутності: Українська художня проза і літературна критика кінця XIX - поч. XX ст. - К.: Задруга, 2003. - 254 с.