Наші презентації (Article, 2004)
Дмитро Чижевський, особистість і творчість: 36. матеріалів міжнародної конференції, організованої Слов'янською бібліотекою при Національній бібліотеці Чеської Республіки, Інститутом філософії ЧP, Слов'янським інститутом ЧP і Інститутом чеської літератури АН ЧP, 13-15 червня 2002 р. у Празі;