Математика — любов на все життя (до 80-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Моторного) - Самойленко, А.М.; Романюк, А.С.; Парфінович, Н.В. (Вісник НАН України, 2020)
28 липня 2020 р. виповнюється 80 років відомому українському математику, знаному фахівцю у галузі теорії наближень, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1994), премії ім. М.О. Лаврентьєва НАН України (2010), заслуженому діячу науки і техніки України (1991), доктору фізико-математичних наук (1975), професору (1977), члену-кореспонденту НАН України (2000) Віталію Павловичу Моторному.