Генетичний алгоритм з жадібним стохастичним оператором схрещування для передбачення третинної структури білка - Гуляницький, Л.Ф.; Чорножук, С.А. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Розроблено новий генетичний алгоритм, особливістю якого є запропонований жадібний стохастичний оператор схрещування. Застосування пропонованого алгоритму досліджується на задачі передбачення третинної структури білка. Наведено результати обчислювального експерименту.