Алгоритми для чисельного розв’язання задачі дифузії речовини в нанопоровому середовищі - Варенюк, Н.А.; Тукалевська, Н.І. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Розглянуто питання чисельного розв’язання за допомогою методу скінченних елементів диференціальної різномасштабної математичної задачі масопереносу речовини в нанопористому середовищі.