Паралельні алгоритми розв’язування лінійних систем на гібридних комп’ютерах - Хіміч, О.М.; Полянко, В.В.; Чистякова, Т.В. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
Розглядаються паралельні алгоритми для розв’язування лінійних систем з наближеними даними на cуперкомп’ютерах з графічними процесорами. Обговорюються проблеми розв’язування задач з наближеними даними, а також особливості створення алгоритмів для гібридних комп’ютерів. Наводяться результати експериментальних досліджень.