Використання загальнодоступного програмного забезпечення у моделюванні епідеміологічних трендів - Дунаєвський, М.С.; Лефтеров, О.В.; Большаков, В.М. (Кібернетика та комп’ютерні технології, 2020)
В статті здійснено огляд перспектив використання загальнодоступного програмного забезпечення у моделюванні епідеміологічних трендів. Розглянуто сильні та слабкі сторони, основні характеристики та можливі аспекти застосування.