До 85-рiччя академiка НАН України Матвєєва Валентина Володимировича (Проблемы прочности, 2014)
10 листопада 2014 р. виповнилося 85 років від дня народження відомого українського вченого в галузі механіки деформівного твердого тіла та динаміки і міцності машин академіка НАН України Валентина Володимировича Матвєєва.