Аніщенко В. О. Ступенева професійна підготовка офіцерів Державної кримінально-виконавчої служби України: теорія та практика - Федоренко, О. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Аніщенко В. О. Ступенева професійна підготовка офіцерів Державної кримінально-виконавчової служби України: монографія. Чернігів: SCRIPTORIUM, 2020. 476 c.