Визначення коефіцієнтів інтенсивності напружень у вузлі з’єднання колектора з корпусом парогенератора ПГВ-1000М із дефектом у вигляді каверни з тріщиною - Кобельський, С.В.; Банько, С.М.; Харченко, В.В. (Проблемы прочности, 2015)
Досліджено коефіцієнти інтенсивності напружень у вузлі з’єднання колектора з корпусом парогенератора з дефектом у вигляді каверни з тріщиною. Проаналізовано вплив історії термосилового навантаження на коефіцієнт інтенсивності напружень у вершині тріщини. Проведено порівняльний аналіз коефіцієнтів інтенсивності напружень для тріщини та каверни з тріщиною.