До 75-річчя члена-кореспондента НАН України Стрижала Володимира Олександровича (Проблемы прочности, 2015)
9 жовтня 2015 р. виповнюється 75 років від дня народження відомого українського вченого в галузі механіки деформівного твердого тіла і міцності матеріалів та елементів конструкцій, члена-кореспондента Національної академії наук України, доктора технічних наук, професора, лауреата державних премій України в галузі науки і техніки Володимира Олександровича Стрижала.