Епістолярна спадщина Надії Суровцової [“Листи” Кн. 1] - Старожицька, З. (Слово і Час, 2003)
Рецензія на книгу: Суровцова Надія. Листи / Дослідницька фундація імені О.Ольжича в США. — Ред., передм., іменний покажчик Алли Баринової. Упоряд., переклад Лесі Падун-Лук’яновоі. Ілюстр. Володимира Гури. — К: Вид-во ім. Олени Теліги, 2001. — Кн. 1. — 704 с.