До оцінки пошкоджуваності матеріалу за параметром його пружних властивостей - Музика, М.Р. (Проблемы прочности, 2018)
Описано методики визначення модуля нормальної пружності пластично деформованого матеріалу за значеннями твердості й оцінки пошкоджуваності матеріалу за дефектом модуля післядії.