Інформаційне повідомлення (Проблемы прочности, 2018)
З 03 по 06 червня 2019 р. у Львові в Національному університеті “Львівська політехніка” відбуватиметься 6-а міжнародна конференція “Механіка руйнування матеріалів і цілісність конструкцій”. Співорганізаторами заходу є Європейське товариство з цілісності конструкцій, Українське товариство з механіки руйнування матеріалів, Фізико-механічний інститут ім. Г. В. Карпенка НАН України та Національний університет “Львівська політехніка”.