Ну щоб, здавалося, слова… Збірка літературних творів викладачів і студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка - Каранда, М. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Ну щоб, здавалося, слова… Збірка літературних творів викладачів і студентів Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. – Чернігів: SCRIPTORIUM, НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2018. – 256 с.