Ars poetica: нова білоруська редакція - Левицький, В. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на книгу: Рагойша В. Верш. Паэзія: энцыклапедычны даведнік. Мінск: Беларуская Энцыклапедыя імя Петруся Броўкі, 2020. 472 с.