Міжнародна наукова конференція «Від бароко до постмодерну: проблема автора» - Левченко, Н. (Слово і Час, 2020)
25—26 лютого 2020 р. на українському мовно-літературному факультеті імені Г. Ф. Квітки-Основ’яненка Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди проходила міжнародна наукова конференція «Від бароко до постмодерну: проблема автора». Вона була присвячена світлій пам’яті видатного літературознавця професора Леоніда Ушкалова, який рік тому пішов у засвіти.