Конференція у Варшавському університеті - Корбич, Г. (Слово і Час, 2020)
28—29 травня 2020 р. відбулася наукова конференція «Дитинство в часи кризи ХХ—ХХІ ст. у літературі та культурі країн Центральної та Східної Європи», організована кафедрою україністики Варшавського університету.