Родовище високомінералізованої борної гідрокарбонатної натрієвої мінеральної води Пасіка на Закарпатті та особливості її біологічної дії - Киртич, Л.П.; Гайсак, М.О.; Вощепинець, Г.А.; Фекийшгазі, Б.М. (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2003)
Дана характеристика месторождений и биологических свойств борных гидрокарбонатных натриевых вод Закарпатья.