Вадим Федорович Сагач (до 60-річчя з дня народження) (Інститут фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, 2003)
21 вересня 2003 року виповнилося 60 років видатному вченому в галузі фізіології та патофізіології серцево-судинної системи, заступнику директора Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАН України, завідувачу відділу фізіології кровообігу, головному редактору "Фізіологічного журналу", лауреату Державної премії України та премії ім. О.О. Богомольця НАН України, члену-кореспонденту НАН України, доктору медичних наук, професору Вадиму Федоровичу Сагачу.